Idiomes: cat esp eng fra

cartell Exposició de Pintura

Exposició de Pintura

Obres pictòriques de Susana Pueyo.

Exposició d'escultures al Centre Cívic Dalt la Vila

Inaguració 17 d'octubre del 2016 a les 20h.

Exposició oberta del 17 al 31 d'octubre.

Centre Cívic Dalt la Vila

Carrer Germà Bernabé, 1-7, Badalona

93 384 44 44


Com arribar:

 

Foto Susana

Susana Pueyo Cuesta

Artista badalonina formada en interiorisme a l’Escola Massana de Barcelona, així com en escultura i ceràmica artística a l’Escola d’art Pau Gargallo de Badalona. També ha realitzat cursos monogràfics a la universitat d’estiu d'Alacant en escultura en tècniques mixtes, dirigit per la fundació Eduardo Capa, i de fosa i galvanoplàstia a l’ escola d’Art de Vic.

Ha realitzat diverses exposicions des del 2004, tant col.lectives com individuals. També ha participat en diversos concursos i ha fet treballs amb diversos col.lectius, tant escenogràfics, com per exemple en el bar La jungla de Badalona amb la Marta Fontana, com amb el col.lectiu artístic "el parking" amb els artistes Laura Aragó, Daniel Salinas i Mariano Fanizza.

Actualment continua el seu camí artístic, creant escultures i pintures que l'acompanyen al llarg del seu viatge personal.

ContacteInformació de contacte:

Email: susanapueyo@yahoo.es

Per a més informació, compra d'obra, compartir experiències o simplement deixar el teu comentari, ompliu el següent formulari o enviar un email a l'adreça de contacte.